torstai 7. huhtikuuta 2016

Kaurapuuro yhdelle henkilölle

Tarvitset:
1 desilitraa kaurahiutaleita
2½ desilitraa vettä
(voita)

Ota esille:
kattila, kauha ja desin mitta






1. Mittaa kattilaan 2,5 desilitraa vettä. Laita hellalevy päälle.







2. Odota, että vesi kiehuu. Kun vedestä nousee höyryä, se on tarpeeksi kuumaa.




3. Laita nyt hellalevy pienemmälle lämmölle.








4. Lisää veteen 1 desilitra kaurahiutaleita. 
Sekoita reippaasti, ettei puuro pala pohjaan.
Keitä puuroa noin 3-4 minuuttia. Sekoita välillä.





5. Puuro on valmis, kun se on tarpeeksi paksua. Sammuta hellalevy.





6. Puuron kanssa sopii hyvin voi.
Voit myös lisätä vähän suolaa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti